Lediga tjänster

26 juni 2019 

Är du vår nya kollega på kundtjänst?

Nu letar vi på Torkelson Möbel AB efter en ny kollega till vårt kundtjänstteam! Är du en naturbegåvning på service? Råkar du dessutom vara inredningsintresserad? Då är det här tjänsten för dig!

Torkelson Möbel AB

Sedan 1958 har vi på Torkelson Möbel AB levererat kvalitetsmöbler till skandinaviska hem. Vårt mål är att erbjuda en hög service till våra kunder samt att ha ett attraktivt sortiment med god lagerhållning. Torkelson är ett familjeägt företag med ca 15 anställda och en omsättning på ca 60 miljoner kr.

Din roll som kundtjänstmedarbetare hos oss

Som kundtjänstmedarbetare på Torkelson får du en varierande arbetsdag med en rad utmanande arbetsuppgifter som hör det administrativa yrket till. Du kommer dessutom att hantera vissa ekonomiuppgifter. Ordermottagning via telefon och mail, hantering av reklamationer, fakturering och inbetalningar samt hantering av leverantörsfakturor och kontering blir några av dina övergripande arbetsuppgifter. Framförallt blir du ett ovärderligt stöd gentemot våra kunder och i vårt fortsatta arbete att erbjuda alla vi samarbetar med en mycket god service!

Vi söker dig som är en lagspelare och som tycker om att samarbeta med dina kollegor. Som person är du dessutom utåtriktad, har lätt för att kommunicera, är ansvarstagande och tvekar inte inför nya utmaningar. Erfarenhet av tidigare arbete med ekonomi samt kundtjänst/service är ett krav för denna tjänst samt att du har körkort och tar dig fram obehindrat på engelska. Om du dessutom har ekonomiutbildning, erfarenhet av att arbeta i affärssystemet Pyramid samt är en fena på Excel så är det toppen! För att du ska kunna axla den här rollen på ett bra sätt så behöver du ha goda datakunskaper samt en fingertoppskänsla för service! Tjänsten är till en början en tillsvidaretjänst på 60 %.

Låter det här som en tjänst för dig? Då vill vi gärna träffa dig! Varmt välkommen med din ansökan senast 12 juli 2019, urval sker löpande. Vid frågor gällande tjänsten, kontakta Gabriella Odd på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Ansökan skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. bifoga CV och ett personligt brev.